Események betöltése
03
március
vasárnap

Előfoglalás a Kicsiházba

március 3 - április 27
112$
  • Ez az esemény elmúlt.

Foglald le a Kicsiházat 2020-ra már most! A kellemes pihenés mellett azt is támogatod, hogy a drága ivóvíz helyett a fürdésre, mosásra, wc öblítésre, öntözésre esővizet használjunk a Kicsiházban. Ezért indítottuk el a kampányunkat az Indiegogon “Víz a Mennyből” címmel.

A Kicsiház csapata úgy döntött, hogy a drága ivóvíz helyett az esővizet fogja hasznosítani a kicsi házakban a fürdésre, a wc öblítésre, a növények öntözésére. Kiépítünk egy olyan esővízgyűjtő rendszert, ami ionizálással képes az esővizet megtisztítani, így fürdésre is biztonsággal használhatják a Kicsiház vendégei. Nemcsak a fosszilis energiákkal kell takarékoskodunk, hanem az ivóvízzel is, ami óriási kincs. Az iható vizek mennyisége a Földön véges, de takarékoskodással mi is tehetünk érte.

Ezt az esővízgyűjtő rendszert építjük meg:

Details
Start: március 3
End: április 27
Cost: 112$
Helyszín
Venue Name: Kicsiház
Lakcím: Nagykónyi, Tolna 7092 Magyarország
Phone: +36207736194
Szervezők
Organizer Name: Benke Éva
Organizer Name: Kovács Viktor

Ajándékozz magyar kézműves terméket! Természetes anyagokból készülő, mosható cekkereink sok színben várnak rád a webshopban. Vigyázz, mert mindenből csak egy van... Felejtsd el a nylon szatyrokat, spórolj pénzt már csak azzal, hogy ez a horgolt cekker mindig nálad van, ha kell, csak előkapod és már pakolhatsz is bele.