Foglalási és Lemondási Feltételek

Főoldal » Foglalási és Lemondási Feltételek

Foglalás és Ajánlatkérés a Kicsiházban
Foglalást leadni e-mailben, vagy ennek a weboldalnak a foglalási rendszerében tudsz. Ajánlatkérést a Kapcsolati űrlapon keresztül, valamint e-mailben tudunk fogadni: hello@kicsihaz.hu

Ha szeretnél informálódni foglalás előtt, szívesen állunk rendelkezésedre telefonon is (+36207736194).

Kérjük, hogy a foglalási rendszerben pontosan töltsd ki az adatokat, különben nem tudjuk elfogadni a leadott foglalást.

A leadott foglalás után egy e-mailt küldünk a foglalás részleteiről, a bankszámlaszámról és az utalandó összegről. Amikor ez beérkezik a Kicsiház Kft. számlaszámára, a foglalást jogszerűnek minősül. A foglalást ekkor visszaigazoljuk, megerősítjük, ekkor garantált lesz a szállásod, amit neked fogunk fenntartani.

Férőhelyek száma a Pacsirta Kicsiházban:


Maximum 2 fő elszállásolására van lehetőség vendégházunkban. Kivételes esetben +1 fő elszállásolása lehetséges, ha időben jelzed számunkra. A +1 fő szállás díja 10.000 HUF/ fő/éjszaka. Ezt a visszaigazoló e-mailben is jelezni fogjuk. Minimum foglalható éjszakák száma: 2.


Férőhelyek száma a Poszáta Kicsiházban:

Maximum 2 fő elszállásolására van lehetőség vendégházunkban. Kivételes esetben +1 fő elszállásolása lehetséges, ha időben jelzed számunkra. A +1 fő szállás díja 10.000 HUF/ fő/éjszaka. Ezt a visszaigazoló e-mailben is jelezni fogjuk.
Minimum foglalható éjszakák száma: 2.

Az árak évszakonként vannak kialakítva, ezért a tavaszi-nyári és az őszi-téli szállásdíj változó. Ezt a foglalásod után a foglalási rendszer által küldött automatikus e-mailben látni fogod, de mi is írunk neked egy foglalási információs e-mailt, ebben is benne lesz.

Szeretjük a kutyákat, nekünk is van. Kutyabarát szálláshelyként kutyát is fogadunk, de csak akkor, ha mindkét Kicsiházat (Pacsirta és Poszáta) egyszerre foglaljátok le. Ebben az esetben a kutyaszállás díja 2.500 Ft / kutya / éj. Ahhoz, hogy kutyát is tudjunk fogadni, az a feltételünk, hogy legyenek meg az oltásai a kutyusnak, legyen regisztrált chipje és minimum 1 éves legyen.

A foglalás garantálásához 50% előleg megfizetése szükséges, ezt a visszaigazoló e-mail kiküldésétől számított 3 munkanapon belül kell megfizetni. Az előleg befizetése banki átutalással történhet. Ha az összeg nem érkezik meg vendégházunk számára, úgy a foglalást sajnos töröljük rendszerünkből.

Banki átutalásnál az előleget a következő számlaszámra várjuk:

Kicsiház Kft
K&H Bank
10408155-50526890-66831009
Kérjük, hogy közleményben írd le a foglaló személy nevét és a foglalás időpontját! Az előleg megérkezéséről és a foglalás visszaigazolásáról e-mailt küldünk. Foglalásod ezt követően válik garantálttá.

A teljes szállásdíj előleggel csökkentett részét az érkezés előtti 2. napig kell megfizetni, Erről emlékeztető e-mail küldünk a megadott e-mail címre.

Nálunk nincs idegenforgalmi adó.

Lemondási feltételek

Amennyiben legkésőbb az érkezésed előtti 14. napig írásban jelzed, hogy lemondod a foglalásod, a befizetett előleg teljes összege 5 % kezelési költség levonása után visszautalásra kerül. A visszautalást a lemondástól számított 10 napon belül teljesítjük az általad megadott számlaszámra.

Amennyiben legkésőbb az érkezésed előtti 2-14. nap között írásban jelzed, hogy lemondod a foglalást, akkor a szállásdíj 50 %-a kötbérként fizetendő. Amennyiben a lemondott időszakot újra tudjuk értékesíteni, abban az esetben a befizetett szállásdíjat 10 % kezelési költség levonása után visszautaljuk az általad megadott bankszámládra. A visszautalást a lemondástól számított 10 napon belül teljesítjük.

Amennyiben legkésőbb érkezésed előtti 1. napon, vagy az érkezés napján írásban jelzed, hogy lemondod a foglalást, akkor a szállásdíj 100 %-a kötbérként fizetendő. Amennyiben az általad lemondott időszakot újra tudjuk értékesíteni, abban ez esetben a befizetett szállásdíj 10 % kezelési költség levonása után visszautalásra kerül. A visszautalást a lemondástól számított 10 napon belül teljesítjük az általad megadott számlaszámra.

Amennyiben írásban nem mondod le a foglalásod, de az érkezés napján nem jelensz meg, úgy a befizetett előleg/szállásdíj a Kicsiház Kft. tulajdonába kerül szolgáltatás nyújtása nélkül.

Módosítási feltételek

(1) Időpont módosítás:

Egy Vendég egy időpont módosítást kérhet díjmentesen, minden további módosítás költsége 5.000 Ft/alkalom.

Amennyiben a Vendég legkésőbb érkezése előtti 10. napig írásban jelzi, hogy módosítani kívánja foglalása időpontját, úgy a már befizetett előleg / szállásdíj teljes összege beszámításra kerül az új időpont értékébe. A már befizetett előleget / szállásdíjat a módosítási kérés időpontjától számított 6 hónapon belül lehet felhasználni.

Amennyiben az időpont módosítási kérelem 10 napon belül érkezik, úgy a már befizetett előleget /szállásdíjat csak abban az esetben számítjuk be egy új, 6 hónapon belüli foglalás árába, ha a visszamondott időpontot újra értékesíteni tudjuk. Ha a visszamondott időpontot nem sikerül újra értékesíteni, akkor a Vendég által befizetett előleg a Vendégház tulajdonába kerül szolgáltatás nyújtása nélkül.

Ha a Vendég az érkezést követően, de az előre lefoglalt időpont vége előtt – nem a Vendégháznak felróható ok miatt – távozik a szállásról, akkor a teljes, foglaláskor elfogadott szállásdíj a Vendégház tulajdonába kerül a teljes szolgáltatás nyújtása nélkül.

(2) Vendégek számának módosítása:

Ha az érkezők létszámában változás történik a foglalásnál megadotthoz képest (többen vagy kevesebben jönnének), akkor azt kérjük mielőbb írásban jelezni, hogy a házat megfelelően készíthessük elő.

Érkezés, távozás

A vendégházat az érkezés napján 15.00 órától lehet elfoglalni, távozás napján pedig 11.00 óráig kell elhagyni. Korábbi érkezés vagy későbbi távozás a vendégház foglaltságának függvényében, a Szállásadóval történt előzetes egyeztetés alapján lehetséges ezen a mobilszámon: +36207726194

Egyéb

Ha a Vendég – a Szállásadónak felróható ok miatt – az érkezés napján nem tudja birtokba venni a Vendégházat, vagy azt a távozási nap előtt kénytelen elhagyni, akkor Szállásadó Vendéget kompenzálja. A kompenzálás történhet hasonló időtartamú és értékű szállásadással, vagy a Vendég által már megfizetett költségek teljes visszafizetésével.

Szállásadó a fentiekben leírt lemondási és módosítási feltételektől a Vendéget ért váratlan baleset vagy megbetegedés esetén eltérhet, feltéve, hogy Vendég az állapotában beállt változást haladéktalanul Szállásadó tudomására hozza.

A Vendég foglalásával (előleg befizetésével) elismeri, hogy az alábbi foglalási, módosítási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja.

Üdvözlettel a Te Szállásadód: Benke Éva, Kicsiház Kft.