Levél a Kicsiházból

Főoldal » Levél a Kicsiházból

Levél a Kicsiházból

 

 

 

Tudom, hogy azok közül, akik erre az oldalra látogatnak, csak 50%-uk fontolgatja, hogy egy romantikus présház szálláson fog pihenni a párjával, vagy egyedül.

Nekik szeretnék segíteni egy hasznos gyűjteménnyel. Te döntöd el, hogy köztük leszel-e.

DUPLA haszon, mert rögtön egy listát és plusz 2 ráadás DIY kozmetikum receptjét is megkapod.

Azon túl, hogy elküldjük neked ezt az ajándékot, a hírlevelekre is feliratkozol, és időnként kapsz tőlünk leveleket az e-mail fiókodba.

Hírt adunk a Kicsiház átalakításának lépéseiről, mutatunk egy-egy dekor ötletet, és a bútorfelújításokról is tudósítunk. Szóval ha hasonlókat tervezel, érdemes velünk tartani!

A foglalástól kezdve stresszelsz, hogy nehogy otthon maradjon valami. Ha otthon marad valami, akkor a pihenésed nem a pihenésről fog szólni, hanem arról, hogy felkutasd azt, ami otthon maradt.

Így az elvonulásod inkább elrohanás lesz. Az 1 hét pihenésed inkább 2 hónap szorongás lesz.

Nyugodtan felkészülhetsz a nyaralásodra ezzel a gyűjteménnyel!

Ideje gyorsan és hiánymentesen összecsomagolni a nyaralásra, pihenésre ha egy falusi vendégházba készülsz!

Kérem a gyűjteményt!

Oké, írd be az e-mail címed, majd töltsd le a 9 csomagolási témában a sok-sok hasznos tippet a 2 DIY kozmetikum recepttel!
Ha szeretnél hírleveleket is kapni a Kicsiházból, amelyben az éppen aktuális présház átalakításokról, dekor ötletekről, bútorfestésről számolunk be, vagy a környék látnivalóit mutatjuk be, akkor pipáld ki az űrlapon az erre vonatkozó részt!