A Kicsiházat

a férjemmel együtt alakítjuk ki, együtt tervezgetjük, ötletelünk és csináljuk. Én Benke Éva vagyok, aki itt a blogot is írom, emellett BanDan Design megálmodója, kötött és horgolt modelleket tervezője, amelyeket tiszta, természetes fonalakból készítek. Szeretek kérdezni és megválaszolni kérdéseket. A két szál itt össze is sodródik. Sodródásokról olvashatsz ebben a blogban.

Egyébként szabadúszó arculattervezőként dolgozom, művészeknek és kézműveseknek segítek elindítani, felépíteni a cégük arculatát (www.redbeedesign.hu). Korábban terveztem fürdőruhákat, táskákat, a textil mindig jelen van az életemben. A REDBEEdesign egy sikeres vállalkozás, sok-sok ügyfél építi a vállalkozását az általam tervezett arculattal, és ez boldoggá tesz. Ebben a kreatív vállalkozásban tapasztaltakat mutatom meg más művészeknek, kreatívoknak, alkotóknak, kézműveseknek. Online kurzusaimon megtanulhatod, hogy hogyan indítsd el, majd fejleszd művészeti vállalkozásod. Az ARTECO House. – Művészet. Üzlet. Fejlesztés. weboldalon online marketing menedzserként az art & business témában segíthetek neked.

Számomra nem telik el nap alkotás nélkül. Ez a munkám és hobbim. Ami sokszor nehéz terep, mert az idő egybefolyik, már szét sem választod a kettőt. Megtanítom a nőket, hogyan tudnak zoknit, vagy tutyit kötni. Rajztanárként művészeti pályára, felvételikre készítettem fel a fiatalokat. Megmutatom, hogyan fordítsd saját épülésedre a rajzolást és a festést. Egyre inkább a slow life felé fordulok, így a lassú kötés, horgolás is vonzó számomra. Ha BanDan kötöttet, vagy horgolt darabot veszel, nem támogatod a túlfogyasztást sem, és a környezeted is véded.

A Kicsiházban alkotunk, együtt vagyunk azokkal, akik ugyanazt szeretik. Sok nőnek lenne szüksége arra, hogy megtanulja az “énidőt” használni, és azt magára fordítani. Erre egy nagyon jó, kellemes hely a Kicsiház.

Remélem, gyakori látogató leszel nálunk!

Ezeken a közösségi oldalakon is találkozhatsz velünk:

A programokra jelentkezni a PROGRAMOK  oldalról tudsz. Válaszd ki a programot, és az oldal alján töltsd ki a jelentkezési lapot!