A Kicsiházat

a férjemmel együtt alakítjuk ki, együtt tervezgetjük, ötletelünk és csináljuk. Én Benke Éva vagyok, aki itt a blogot is írom, emellett BanDan Design megálmodója, kötött és horgolt modelleket tervezője, amelyeket tiszta, természetes fonalakból készítek. Szeretek kérdezni és megválaszolni kérdéseket. A két szál itt össze is sodródik. Sodródásokról olvashatsz a Kicsiház Blogban.

Egyébként szabadúszó arculattervezőként dolgozom, művészeknek és kézműveseknek segítek elindítani, felépíteni a cégük arculatát (www.redbeedesign.hu). Korábban terveztem fürdőruhákat, táskákat, a textil mindig jelen van az életemben. A REDBEEdesign egy sikeres vállalkozás, sok-sok ügyfél építi a vállalkozását az általam tervezett arculattal, és ez boldoggá tesz.

Számomra nem telik el nap alkotás nélkül. Ez a munkám és hobbim. Ami sokszor nehéz terep, mert az idő egybefolyik, már szét sem választod a kettőt. Megtanítom a nőket, hogyan tudnak zoknit, vagy tutyit kötni. Rajztanárként művészeti pályára, felvételikre készítettem fel a fiatalokat. Most pedig a Kicsibox Creative alkotó dobozokkal mutatom meg, hogyan fordítsd saját épülésedre a rajzolást és a festést. Egyre inkább a slow life felé fordulok, így a lassú kötés, horgolás is vonzó számomra. Ha BanDan kötöttet, vagy horgolt darabot veszel a Kicsiház Shopban, nem támogatod a túlfogyasztást sem, és a környezeted is véded.

A Kicsiház egy olyan falusi szállás, ahol a pároddal, vagy egyedül pihenhetsz. Vannak Kicsiház Programok is, amikor alkotunk, együtt vagyunk azokkal, akik ugyanazt szeretik. Sok nőnek lenne szüksége arra, hogy megtanulja az „énidőt” használni, és azt magára fordítani. Erre egy nagyon jó, kellemes hely a Kicsiház.

Remélem, gyakori látogató leszel nálunk!

Ezeken a közösségi oldalakon is találkozhatsz velünk: