B2W Kommunikáció Nagydíjasa lett a Kicsiház marketingese

B2W Kommunikáció Nagydíjasa lett a Kicsiház marketingese

A B2W márkanév tulajdonosa Pálfi Éva, a téma szakértője, a B2W Marketing Fesztivál és a B2W Akadémia alapítója pályázatot hirdetett 2020-ban, a B2W Kommunikációs Nagydíjának elnyerésére. A díjátadó megtörtént és óriási meglepetésemre a szakmai zsűri döntése alapján 2020-ban elnyertem az Év Kommunikációs Nagydíját a „Kicsiház a Nőkért” című pályázatommal, amiért nagyon hálás vagyok. A zsűri tagjai a B2W Expert Day előadói voltak. A Kicsiház marketing feladatait én magam végzem (Benke Éva), így ennek az elismerésnek nagyon örülök. Ha levelet írsz nekünk, ha lefoglalod a szállásod és kérdésed van előtte, vagy utána, vagy ha telefonálsz, velem beszélgetsz, én adok neked segítséget 🙂

A B2W egyébként márkanév is, amely egy értékteremtő közösséget is jelöl, olyan közösséget, amely a nőkért és a női fogyasztókra célzó cégekért áll ki. A Magyar Szabadalmi Hivatal a B2W védjegyet oltalom alá helyezte 2018-ban.

A 2020-as B2W Fesztivál, azaz a B2W Expert Day november 19-re volt betervezve. Ez egy olyan fesztivál, ahol közel 1000 fős közönség gyűlik össze és tartalmas, hasznos, inspiráló előadók a meghívottak. Ezen a fesztiválon lett volna a díjátadó is a Lurdy-házban, a nagyszínpadon. Sajnos ezt most le kellett fújni a Covid-korlátozások miatt, így áthelyezték az időpontot 2021. március 8-ára. Nagyon bízom benne, hogy ezt már meg tudják a szervezők tartani, nem lesznek korlátozások!

A pályázatra beadott munkák közül 4 kategóriában hirdettek győztest és a díjátadó is megtörtént, igaz szűk körben, mert végül is a helyszínen max. 10 fő megjelenését engedélyezték. A díjátadóról készült képek a Budapesten, a Párisi Udvar Hotelben készültek.

Együtt a nyertesekkel

Akik még díjat nyertek: – 2020 B2W Branding Díja: Sonkoly Zsuzsanna – Cégvezetők párterapeutája; – 2020 B2W Innováció Díja: Kelemen Orsolya – Csillagos Ötös; – 2020 B2W Támogatói Díja: Blaner Attila -Ékszerpalota (nem tudott eljönni a díjátadóra).

Az ajándékok mellé kaptam egy 1 éves VIP Programot is, ami WOW! Alig várom, hogy részt vehessek rajta!

Mi is az a B2W?B2W = Business to Women

Ha a szolgáltatásod, vagy terméked a nőknek kínálod, akkor az nem egyenlő azzal, hogy rózsaszínbe öltözteted a kommunikációd! A nők azt szeretik, ha nyíltan, kamuzás nélkül adsz nekik információkat, mert egy kicsi radarjukkal úgyis leveszik, ha valami zavar van az erőben. Mindemellett pedig szeretnek nők lenni még úgy is, hogy egyszerre, egy időben sokfelé figyelnek: a 21. századi nő egy időben tanul, karriert épít, gyermeket nevel (Magyarországon 41% egyedül!), háztartást vezet, és bizony igyekszik valamennyi énidőt is kiszakítani magának. Az utóbbi covidos időszakban pedig rájöttek arra is a hölgyek, hogy nehéz egyszerre mindent bírni. Néha ők is elfáradnak, kiégnek és nehéz visszatalálni önmagukhoz, mert ami hirtelen jön, azt nagyon nehéz feldolgozni. Ami bizonytalan az pedig iszonyatos módon frusztrálni tud. A Kicsiház a kezdetektől a nőkhöz szól. Hozzánk jöhetsz nőként egyedül, a pároddal, a barátnőddel, vagy gyerekeddel, itt megtalálod az énidődet.

Köszönöm, hogy itt vagytok velünk!

A mostani időszakban a Kicsiház zárva tart, nem fogadhatunk vendégeket csak akkor, ha igazolni tudja, hogy üzleti céllal akar megszállni, vagy oktatási céllal érkezik. Oké, mi egyébként is zárva lennénk, mert a Poszáta Kicsiház átalakítása már megkezdődött és a szakik jönnek-mennek itt. Szóval tartsatok ki, tavasszal jövünk :))) Foglalni persze tudtok addig is a jövő évre, vagy ha ajándékba adnátok pihenést valakinek, akkor a legpraktikusabb az Ajándékutalvány lehet, amit a webshopban csak a kosaradba teszel. Vigyázzatok magatokra!

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.