Reménység-Kulcstartók a Kicsiház Boltjában

Reménység-Kulcstartók a Kicsiház Boltjában

A dombóvári Presidium Közhasznú Egyesület szárnyai alatt működik a „Reménység” Napközi Otthon. Itt fogyatékossággal élő fiatalok és megváltozott munkaképességű férfiak és nők dolgoznak. A munka mellett foglalkoztatási rehabilitáció is zajlik. A Kicsiház Boltjában (webshop) olyan kulcstartókat is tudtok vásárolni, amelyek az itt dolgozók által készített, szebbnél szebb kézműves termékek. Ezek magas minőségű, igényesen elkészített nemez és textil termékek, melyeket szívesen hordasz magadnál és az otthon díszévé is válhatnak!

A Reménységben (én csak így hívom 🙂 ) olyan komplex rehabilitáció biztosítanak, amely lehetőséget teremt a prevencióra, az önálló életvezetés kialakítására és a társadalmi integrációra. A foglalkoztatási rehabilitáció mellett, az egyéni igényeknek megfelelően van itt még képzési-, átképzési rehabilitáció, mentálhigiénés rehabilitáció, szociális rehabilitáció, egészségügyi rehabilitáció. Ez amúgy azt jelenti, hogy mindig azt nézik, hogy ki milyen állapotban, szinten van, és ő személyre szóló rehabilitációt kap.

Szóval ha ilyen cuki kulcstartókat vásárolsz a Kicsiház Boltjában, mondjuk már a közelgő ünnepekre, vagy úgy általában az ajándékozásra gondolva, akkor a Reménység Kézműves Műhelyében dolgozó lányokat, asszonyokat is segíted.

Volt olyan vásárló, aki azt mondta, hogy ez élőben még szebb! Hát akkor bocsi, ha a fotó nem adja vissza a valóságot 😉 de nagyon igyekszem… És tényleg nagyon szépek ezek a kulcstartók, gondosan, nagy gyakorlattal vannak szabva, megvarrva, hímezve, díszítve. A Kézműves Műhelyt egy festőművész, képzőművészet terapeuta hölgy vezeti. Ízléses anyag párosítások, harmonikus színvilág jellemzi a hasznos kis darabokat. Nálam a nagyobbacska méretű kulcstartók a nyerők, mert mindig kulcsokat keresek. Ezek nem tudnak eltűnni! A méreteket egyébként megtalálod minden darab leírásánál.

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.