A 2021-es Év Színe egy szürke és egy sárga lett

A 2021-es Év Színe egy szürke és egy sárga lett

A Pantone minden évben kiadja az év színét. Ez egy javaslat, amit a különböző kreatív iparágakban előszeretettel használnak is a dizájnerek. 2021 Év Színe egy szürke és egy sárga lett. A szürke az Ultimate Grey nevet kapta, a sárga pedig Illuminating lett. Azt írják róla, hogy két független szín, amelyek kiemelik, hogy a különböző elemek hogyan támogatják egymást. Ráadásul tényleg elég jól kifejezhetik majd a 2021-es év hangulatát. Mert valahogy a reményt, a fényt szimbolizálja a sárga az alagút végén ezután a … „tudjuk milyen” év után.

A szürke praktikus és sziklaszilárd, ugyanakkor a sárga melengető és optimista. Együtt van bennük az erő és a pozitivitás. Ebből még egy színes történet is kikerekedhet, amely mély érzéseket foglal magában egy kis, vagy nagy napos és barátságos ígérettel.

Ha már jártál a Kicsiház Boltjában, akkor ismered, ha nem jártál, akkor most mutatom neked, hogy színekre is rá tudsz keresni a boltban. Így – a többi szín között – a sárgára és a szürkére is.

Sárga termékek a webshopban

Szürke termékek a webshopban

Utolsó csomagokat 22-én tudom feladni, tehát ha azt szeretnéd, hogy még karácsonyig odaérjen Magyarországon a megvásárolt ajándék, akkor 21-ig le kellene adnod a rendelésed!

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.