Színek a Poszáta Kicsiházban

Színek a Poszáta Kicsiházban

Az első Kicsiház után most a második átalakítása is kezdetét vette. Ez a Poszáta Kicsiház, ami a Pacsirta mellett áll, egymástól 6 méterre vannak, de a kialakításuk olyan, hogy a vendégek nem zavarják egymást. Mindkettőnek megvan a maga tere, kertje és persze vannak közös, nagy területek is. Elkezdtem pár hete a színvilágát is megálmodni az új házikónak, ami nem is annyira álmodozás, inkább egyfajta tudatosság. Ebben a kitalálásban a nagyon rég meglévő pinceajtó segített. Ennek amúgy van egy nagyon érdekes története is, amiről később írni fogok még.

Ez itt a pinceajtó, ami megkopott már, de az eredeti színe nagyon megfogott.
A türkizkék itt-ott még nyomokban fellelhető.

Az hamar eldőlt, hogy ez a kék kell ide, de a folytatást kicsit félre is tettem, mert közben egymást váltották a szakik és felügyeltem a munkákat is. És akkor a Facebookon szembe jött velem egy klassz színösszeállítás Pálfi Éva oldalán. A türkiz és más kékek egy vidám sárgával párosítva nagyon betalált, és rögtön el is dőlt a színes kérdés.

Megcsináltam a Poszáta Kicsiház saját moodboardját is és persze, hogy találtam még ilyen színű fonalakat, kerámiát itthon. Egy-egy nagyobb projekt előtt egyébként is érdemes hangulattáblát csinálni, nagyon sok pénzt tud az ember vele megspórolni, mert nem veszel meg minden olyan dolgot, ami amúgy tetszik, meg szép is, de abszolút nem illik bele a koncepcióba.

Elkészült a moodboard és összeszedegettem még pár dolgot ehhez a színvilághoz. Voltak betárazva fonalaim és vannak már kész kerámiák is.

A türkiz és sárga mellett a fehér, a barna is helyet fog kapni a házban. A két szintes, 2 személyes Poszáta Kicsiházban is elvonulós, feltöltődésre abszolút alkalmas terek, tárgyak fognak körbevenni. A nyitásig nagy-nagy kitartást magunknak, neked pedig kedves Olvasó jó egészséget kívánok és maradj velünk! Kövesd itt a Blogban is a Poszáta Kicsiház átalakulását!

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.