Zöldben – Zöld ajándék ajánló a KicsiházShopból

Zöldben – Zöld ajándék ajánló a KicsiházShopból

Ha művész szemmel nézem, akkor a zöld szín a kék és a sárga keveréke, komplementer színe a vörös (ha festésről beszélünk), vagy a lila (ha fényről beszélünk). A Kicsiházakat zöld veszi körbe, jó sok.

Olyan sok árnyalata van a zöldnek, hogy ezt itt most nem is akarom felsorolni. Tény, hogy az emberek szeretik a zöldet. Én is. Van benne valami megnyugtató, valami emberközeli, valami biztonság. A természetben sokfelé látunk zöldet, amit a növényekben található klorofill okoz. A zöld szín a remény és a megújulás szimbóluma, a közlekedésben a szabad utat jelzi. Az online felületeken a nagy zöld gomb a szabad kattintást erősíti bennünk. Ha oda kattintasz, valami jót érsz el.

A KicsiházShopban több zöld színű ajándékot is találsz, ezeket gyűjtöttem most egy csokorba, hogy könnyebb legyen választani.

A különböző zöld színű cekkerek jól szolgálnak a bevásárláskor. Nem kell műanyag nylon zacskókkal vacakolni, nem kell logisztikázni a papírdobozokkal a boltban, mert csak előkapod a táskádból (mivel mindig nálad van!) és magolva a cipekedés is.

Ezek a 100% pamutból készült cekkerek kézzel horgoltak, nem kínai online nagykerekből szereztük be őket. Újra és újra moshatóak, vasalni nem kell, hanem formára igazítva száríthatod meg őket. Oké, én csak simán ráteszem a szárítóra, lógva és ennyi. 3 éve használom és még mindig szuper. Zero waste, nagy terheket elbír, ha te is bírod 😉

A zöld bögréink kaptak egy bögrekabátot is. A kávézóknak ajánlom ezeket a szép pasztell olíva zöld kerámia bögréket. Oké, ha teázol inkább, akkor sincs gond, simán ihatod benne, nem sértődik meg. Sőt, ha nagyon szeretnéd, a bögrekabátot le tudom cserélni egy olyanra is, amin „tea” feliratos fa biléta van. Vásárlásnál írd be megjegyzésbe!
A zöld kulcstartók gyapjúnemezből készültek, kézműves termékek. Itt találod őket: https://www.kicsihazshop.hu/szinek-szerint/zold Van még sok másmilyen kulcstartó is, a webshopban találod őket.

Ha a Kicsiházba látogatsz, a zöld garantált lesz. De ha még ajándékot is szeretnél magaddal hazavinni, akkor a KICSIHAZSHOP.HU a te webshopod. A Foglalás során „Ajándékvásárlás”-t is tudsz rendelni. Magát az ajándékokat elég akkor is kiválasztanod, amikor itt vagytok már a Kicsiházban.

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.