Böjti Réce Kendő

Böjti Réce Kendő

A Böjti Réce Kendő a vízi madárról kapta a nevét, a böjti récéről. A fonal színe is megkapta ennek a gyönyörű récének a nevét: tehát ez a böjti réce kék. Nagyon szeretem ezt a színt 🙂 Ettől nem is akartam elszakadni, mert tetszik ez a madár, gyönyörűek a színei. A felhasznált fonal 100% pamut, tehát ez egy inkább hűvösnek mondható anyag, ami azt jelenti, hogy tavasszal és nyáron is viselheted a kendőt.

Lehet kiegészítő darabja az öltözékednek. Terítheted a válladra, de akár a nyakad köré is. Nagyon könnyű az egész darab, annak ellenére, hogy méretét tekintve nagy kendő, mert kiterítve 145 x 70 cm. 145 cm a hossza, 70 cm a legmagasabb rész, vagyis a háta.

Ez a kötött kendő egy eladó darab, előre utalással, GLS futárszolgálattal tudom küldeni. A futár díja + 1500 Ft. Ha szeretnéd ezt a kendőt, írj egy rövid üzenetet a KAPCSOLAT oldalon!

Ez a kendő télen készült, és amint megkötöttem, le is fotóztam, mint látszik a képeken. Ez a havas, fehérség-háttér még jót is tesz, mert így jól látszik a csipkeminta is. Szerintem ez egy egész évben hordható kendő egyébként, de a meleg hónapokra terveztem, az alapanyaga miatt. Elöl megkötheted, vagy összetűzöd (bross, kalaptű).

Ha szeretnéd magadnak, vagy ajándékba szánod valakinek, előre utalással, GLS futárszolgálattal tudom küldeni. A kendő ára 15.900 Ft, a futár díja + 1500 Ft. Ha szeretnéd ezt a kendőt, írj egy rövid üzenetet a KAPCSOLAT oldalon!

A Kicsiház a Patak Parton Facebook boltjában találsz más kötött darabokat is: