ArtMami Box 2.0 – Arctisztító korongokat a dobozba!

ArtMami Box 2.0 – Arctisztító korongokat a dobozba!

Ez már a 2.0 Box, amit az ArtMami elindít. És valljuk be, ezt nagyon jól teszi ebben a hideg, szürke időszakban. Remélem titeket is feldob ez a téma, a lehetőség. A lényege az egésznek az, hogy ArtMami összeállított nektek 3 olyan dobozt, amiben a konkrét termékeken kívül még egy csomó meglepi ajándékot is beletesz. Na és itt jön a képbe a Kicsiház is!

A BanDan arctisztító kozmetikai korongokat küldtem el Szilviának, mindjárt 50 darabot. Ez azt jelenti, hogy 50 dobozban tuti lesz ilyen 100% pamut korong is. Ezeket persze a mi webshopunkba is meg tudod venni, de ArtMami Boxot vásárolva most ajándékba kapod. Sok más dologgal együtt.

A legjobb, ha most gyorsan be is követsz a Facebookon, mert ott is adom a friss híreket:

Ez nem csak azért környezettudatos választás, mert újrafelhasználható, mosható korongról beszélünk, hanem azért is, mert fonalmaradékokból készültek. És ezért is van sokféle színben ilyen korong.

ArtMami 3 különböző boxot állít össze. A buli 29-én indul. Szép dobozokban lapulnak majd a szebbnél szebb tárgyak:

Kép: ArtMami

Ismerkedjetek meg a dobozokkal:

SPRING BOX: mert várjuk a tavaszt… jönnek a világos színek.. lehet újra menni a piacra friss zöldséget venni, és nehogy már műanyag szatyorral égessük magunkat.. no meg persze a top termék, az örök favorit a karkötő.

Kép: ArtMami

BRIGHT BOX: a hol a kulcsom, naná hogy a táska alján korszak vége… mert ha egy gabycube van rajta, bárhova nyúlsz be a táskádban, tuti az akad majd a kezedbe.. és még bögrét is választhatsz mellé, vagy Apának, hogy érezze milyen fontos.

Kép: ArtMami

ROYAL BOX: csak menőknek.. ezüst medál, ezüst lánc, bögre és kulcspóráz.. de ez csak tényleg a nagyon-nagyon menők válasszák!

Kép: ArtMami

Ha elfogynak a dobozok, akkor nincs tovább, ennyi volt, úgyhogy nem érdemes sokat vacilálni rajtuk. ha valamelyik megtetszik, vidd! A weboldalon találod a dobozokat: ARTMAMI.hu

Az Instagram oldalunkon is mutatom az újdonságokat, ha még nem vagy velünk. gyere és kövess most!

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.