Festettünk a szabadban

Festettünk a szabadban

Múlt héten, vasárnap délután együtt festettünk heten a Kicsiház kertjében. A csapat nagyon lelkes volt, és mindenki várakozással, izgalommal tekintett a festős program elé. Én annyira izgultam, pedig már nem tudom hány századik ilyen programra készültem fel, és csináltam meg, de itt új volt  a helyszín, új volt a csapat, és minden. Azt hiszem így utólag visszagondolva a legjobban azért izgultam, hogy ebben az új környezetben mi hogyan fog működni? Az egy kis széltől eltekintve az elején, naaagggyon jó volt! Jól éreztük magunkat és várjuk a következőt.

 

Először áttekintettük a színeke, az alapvető keveréseket, amiket igazából már mindenki tanult valaha, valahol, de jó volt ezeket is feleleveníteni. Festettünk ujjal, és gyakorlatilag mindennel, amit vittünk magunkkal: bankkártya, festőkések, szivacs, légycsapó, fülpiszkáló, meg ilyenek…

Festettünk ujjal

Húúú, ez nekem már nagyon kellett! Nagyon jó volt az egész! (Viki)

Nagyon köszönöm Éva, hogy meghívtál erre a programra, már sokat keresgéltem itt a környéken. Ez egy nagyon szép nap volt veletek, köszönöm! (Gabi)

Nagyon izgultam, hogy én ezt meg tudom-e csinálni, mert soha életemben még nem festettem vászonra. Nagyon jó volt ez az egész, várom a következőt 🙂 (Kriszti)

Nagyon jól érzetem magam, köszönöm, a fiamnak fogom adni születés napjára a képet, amit itt festettem. (Joke)

Festős délután

Ilyeneket mondtak a résztvevők, ami óriási inspirációt ad a továbbiakhoz nekem. Készülünk már a következő festős napra, aminek szintén az a címe, hogy „Fesd Magad Szabadra!”. 

Az idő kegyes volt hozzánk, de tartalékban majd mindig beiktatunk egy esőnapot is, ismerve az időjárást. Előző nap egy óriási eső áztatott el mindent, így az újabb izgalomra adott okot, hogy ki tudunk-e menni a Kicsiházhoz. Persze, hogy kimentünk, és az eső még jót is tett velünk, mert nem volt poros az út, friss levegő, tiszta égbolt várt ott minket. Egyszóval, vagyis többel, ez volt a boldogság, a kivonulás, az elvonulás, a lazulás maga.

Mindenki könnyen odatalált, bár ehhez előzetesen az e-amilekben küldtem 2 térképet is, attól függően, hogy ki honnan szeretne jönni. Egyszer kellett kicsit navigálni telefonon, de simán ment minden. parkolóhelyek bőven vannak, úgyhogy pár lépésre a Kicsiháztól meg tud mindenki állni, aki autóval jön.

A végén minden résztvevő kapott egy kis Emléklapot is, amit a 3dkivansag.hu pecsétjével készítettem el, már korábban.

Fesd magad Szabadra! emléklap

Ha szeretnél te is részt venni egy ilyen festős programon, várunk szeretettel a következőn! Itt látod, hogy mikor lesz a következő:

„Fesd Magad Szabadra!”

 

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.