Megnyílt a Kicsiház Bolt

Megnyílt a Kicsiház Bolt

Megnyitottuk a Kicsiház Boltot, ami egy online webshop. Ez már régóta tervben volt, de igazából most állt össze minden ahhoz, hogy élesedjen is.

A terv az, hogy iparművészeti és kézműves termékek jelenjenek meg a boltban, amit online meg is lehet vásárolni. Fő csapásvonal a BanDan Rustic Design termékei lesznek, de terveink szerint más márkákat is szívesen látunk majd, ha azok passzolnak a szemléletünkbe, az elképzeléseinkhez.

És, hogy mi a szemlélet, ami szerint válogatjuk a termékeket? Mindenképpen támogatjuk az újra és újra felhasználható termékeket, illetve azokat, amelyek természetes alapanyagokból készülnek. A stílus és a design is fontos, ami pedig elég szubjektív tud lenni, de ez nem baj, mert ettől színes a világ 😉 Induláskor már találkozhatsz a mindennapokban nagyon jó szolgálatot tevő BanDan horgolt bevásárló táskákkal, amik 100 % pamutból készülnek. Sokféle színből válogathatsz még…

A zero waste jegyében ötleteltünk, hogy mi készülhet a kevéske maradék pamutfonalakból, hogy semmi ne vesszen kárba. Így a jól hasznosítható arctisztító korongra esett a választás, ami nem a mi találmányunk ugyan, de praktikusnak találjuk, kipróbáltuk, működik, így használjuk. Készült belőle sok kis pakk, amiben két-két darab arctisztító korongot találsz.

És ha egy horgolt táska nem elég, akkor itt vannak a vászontáskák is. Ezeket kétféle egyedileg készült grafika díszíti, melyet Benke Éva tervezett, rajzolt. Falusi hangulatban van egy pitypangos és egy templomos grafika.

Mi nagyon szeretünk olvasni és nemrég találkoztunk egy olyan könyvvel, ami a Kicsiház-érzéshez nagyon passzol 🙂 A „Négy évszak vidéken” című könyv szerzőivel felvettük a kapcsolatot, amiből az lett, hogy a Kicsiház Boltban is meg lehet vásárolni a könyvet. Gyönyörű képek, jó receptek és ötletek a könyvben bútorátalakításhoz, kerthez.

A termékek bővülnek, úgyhogy érdemes gyakrabban visszanézni a Kicsiház Boltba. Mint majd látod, vannak olyan dolgok, miből csak egy van, arra érdemes lecsapni, és vannak olyanok is, amiből 3-4 darab, vagy csomag is készül. Válogass kedvedre!

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.